[ HOME ] [ SZERVEZőK ] [ SZOLGÁLTATÁSUNK ]

[ JEGYÉRTÉKESÍTÉS ] [ ELÉRHETőSÉG ] [ PARTNEREK]

[ GY.I.K. ] [ GALÉRIA ]
Egyéni jegyértékesítés

Az egyéni jegyértékesítést 2015. november 1-jén, 0:01 perckor kezdjük online. Személyesen pedig november 2-tól lehet jegyet vásárolni a kisvasút Miskolc, Dorottya utcai végállomásán (LÁEV Végállomás, Miskolc, Dorottya út 1.)

A Mikulásvonat®-on való részvétel csak és kizárólag előre megváltott jegy ellenében történhet. A Mikulásvonat® 2015. november 26 - december 16 között mindennap napi 4 alkalommal közlekedik. A vonatok indulási időpontjai: 9:00, 11:30, 14:00, 16:30 órakor.

 • A programon való részvétel előre megváltott helyjegy ellenében történhet, amely tartalmazza a krampuszok társaságában történő utazást a feldíszített és fűtött kisvonaton a Miskolc - Lillafüred - Miskolc útvonalon, valamint ezen kívül az egyórás szabadtéri mesejátékon való részvételt.
 • Minden jegy egy meghatározott időpontra és helyre szól, ezért cserélni, más időpontban és helyen felhasználni nincs lehetőség
 • A részvételi díj: Br. 2.000 Ft/fő (ülő- és álló helyekre is) gyermekek és felnőttek részére egyaránt
 • Állójegyet kizárólag a nagy kocsikba (54 férőhelyes), korlátozott számban és csak felnőttek részére áll módunkban kiállítani.
 • 2 éven aluliak számára a részvétel ingyenes (a vonaton ölben utazva), mikuláscsomagot azonban igény szerint az ő részükre is meg kell vásárolni
 • Mikuláscsomag ára: Br. 800 Ft/db. A csomagokat a szabadtéri Mesejáték közben, a Mikulástól kapják meg a kicsik.
 • Mikuláscsomag átvételére jogosító jegyet csak elővételben és kizárólag részvételi jegy mellé tudunk kiállítani


A Mikulásvonat® on-line jegyértékesítési rendszerében lehetősége van 1-1 hely lefoglalására egyszerre 9 főig. 9 fő feletti igény esetén csak több részletben lehet megtenni a foglalást, vagy pedig keressék kollégáinkat elérhetőségeinken. Az előzetes foglalások csak 7 napig érvényesek, addig személyesen készpénzben vagy átutalással kell kifizetni a jegyeket, ellenkező esetben kollégáink törölhetik a foglalást.A foglalások érvényességi ideje a lejárati idő napján (vagy zárva tartás esetén a következő nyitvatartási napon) a Jegyiroda zárási időpontja.

Figyelem! Kérjük fokozottan ügyeljenek arra, hogy a foglalás során megadott adataik, különös tekintettel az e-mail címre, valódiak és pontosak legyenek!Az adatlap kitöltését követően a megadott e-mail címre a rendszerünk visszaigazolást küld, illetve ezen keresztül értesítjük a foglalásával kapcsolatos egyéb tudnivalókról, határidőkről, törlésről. A foglalási határidő lejártát követő törlés esetén elmaradt figyelmeztetésre hivatkozva reklamációt sajnos nem áll módunkban elfogadni!

Amennyiben az e-mailek kiküldését követően nem kapunk hibaüzenetet, a leveleket kézbesítettnek tekintjük. Kérjük, amennyiben a foglalás befejezését követően nem kapja meg 15 percen belül a megadott e-mail címre a visszaigazolásunkat, jelezze felénk a problémát az info@mikulasvonat.hu címen.


Az egyéni jegyértékesítés (10 fő alatt) eléréséhez kattintson az alábbi linkre:

2016. november 1. 00:01-től

Csoportos jegyértékesítés

2015. október 12 – 31. között 20 fő feletti óvodai, iskolai és céges csoportok részére előfoglalási lehetőséget biztosítunk.

 • A programon való részvétel előre megváltott jegy ellenében történhet
 • A részvételi díj: Br. 2.000 Ft/fő (ülő- és álló helyekre is) gyermekek és felnőttek részére egyaránt
 • Állójegyet kizárólag korlátozott számban és csak felnőttek részére áll módunkban kiállítani
 • 2 éven aluliak számára a részvétel ingyenes (a vonaton ölben utazva), mikuláscsomagot azonban igény szerint az ő részükre is meg kell vásárolni
 • Mikuláscsomag ára: Br. 800 Ft/db
 • Mikuláscsomag átvételére jogosító jegyet csak elővételben és kizárólag részvételi jegy mellé tudunk kiállítani
 • Csoportok részére december 4-i, december 5-i és december 6-i napokra nem áll módunkban 2015. november 9. előtt foglalást rögzíteni
 • Az óvodai és iskolai csoportok kísérői számára hétköznapi 9:00, 11:30, illetve 14:00-kor induló vonatok esetében, minden 10. fizető utas után 1 fő részére tiszteletjegyet biztosítunk, amely a vonaton történő utazásra, illetve a programon való részvételre jogosít (mikuláscsomag átvételére azonban nem)
 • Csoportos jelentkezéseket 2015. október 12-től tudunk fogadni, a mellékelt jelentkezési lap (letöltés) visszaküldésével az info@mikulasvonat.hu e-mail címre. A jelentkezéseket a beérkezésük sorrendjében vesszük figyelembe
 • A csoport létszámát az időpont általunk történő visszaigazolásától számított 2 héten belül kell fixálni. A jelentkezés a részvételi díj 8 napon belüli, előre történő befizetésével válik teljessé. A határidő leteltével nemfizetés esetén kollégáink (ettől eltérő egyesség hiányában) a nagy érdeklődésre való tekintettel törölhetik a határidőre nem rendezett foglalásokat!
 • Technikai okokból nem áll módunkban mikuláscsomag nélkül fogadni a csoportokat. Amennyiben saját csomagot kívánnak a gyerekeknek hozni, kérjük feltétlenül jelezzék ezen igényüket a jelentkezési lapon, hogy egyeztethessük ennek technikai feltételeit


Sajátos nevelési igényű gyermekek a Mikulásvonaton:

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is lehetőséget szeretnénk biztosítani a Mikulásvonaton történő utazásra azon gyermekek/felnőttek részére, akik valamilyen értelmi vagy testi fogyatékkal élnek. Kérjük, feltétlenül jelezzék előzetesen, amennyiben fogyatékkal élő gyermekeket szeretnének a programra hozni, hogy mi is felkészülten várhassuk őket! Meghatározott feltételek mellett (pl. kötött időpontok) a gyermekek (és kísérőik) részére ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk. A pontos részletekről, illetve az adminisztratív teendőkről kollégáink készséggel tájékoztatják Önöket. Ingyenes utazásra kizárólag kollégáink által előzetesen írásban visszaigazolt engedély alapján van mód!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy Magyarországon először, a lillafüredi kisvasútnál készült el egy, a mozgássérültek utaztatására is alkalmas, lifttel ellátott kocsi, amely egyidejűleg 4-6 kerekes székes gyermek szállítására alkalmas. Kérjük, a foglalásnál feltétlenül jelezzék felénk, amennyiben a lifttel ellátott kocsit szeretnék használni, mert csak ebben az esetben tudjuk garantálni, hogy az adott járaton a vonathoz lesz kapcsolva a liftes kocsi.Csoportos jegyfoglalás kapcsolat:

Amennyiben a Diósgyőri Mikulásvonat programjával, vagy a helyfoglalással kapcsolatban bármilyen kérdésük merül fel, kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére az info@mikulasvonat.hu email címen vagy munkanapokon 9:00 – 15:00 között az +36-20/396-9349 telefonszámon. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy csoportfoglalást nem áll módunkban telefonon rögzíteni. Mindenképpen szükséges a mellékelt nyomtatvány kitöltése (letöltés) és visszaküldése.

Kollégáink a Mikulásvonat Jegyirodában (LÁEV Végállomás, Miskolc, Dorottya út 1.) 2015. november 2-tól készséggel állnak rendelkezésükre. A gyorsabb ügyintézés érdekében, személyes találkozó igényének esetén, kérjük előzetesen egyeztessen kollégánkkal időpontot.

Személyes vásárlás, jegyiroda:

Jegyet vásárolni személyesen a kisvasút Miskolc, Dorottya utcai végállomásán, november 2-tól hétfőtől péntekig 13:00 - 18:00, szombatonként 10:00 - 15:00 közötti időpontokban lehet. November 26-tól minden nap 9:00 – 17:00-ig tart nyitva a jegypénztár.

A reggel 9-órakor induló vonatokra érvényes jegyeket kizárólag az indulás napján, 8:30-9:00 között is át lehet venni a Jegyirodában.

Jegyirodánk a Miskolc, Dorottya u. 1. szám alatt található (a Végállomás Bistorant - Bistro&Restaurant - melletti LÁEV forgalmi iroda)Nagyobb térképre váltás

Jegyirodánk nyitva tartása:


November 2-tól November 25-ig:

Hétfő – Péntek: 13:00 – 18:00
Szombat: 10:00 – 15:00
Vasárnap: zárva

November 26-tól December 16-ig:

Minden nap: 9:00 – 17:00

Sok esetben a gyakori kérdések között is megtalálhatja kérdéseire a választ.

Tovább: gyakori kérdések


Sok szeretettel várjuk Önöket a Mikulásvonaton!