Jegyárak

Mikulásvonat® jegy:

 

Vonat indulása Jegy ára** Mikuláscsomag** Megjegyzés
2019. november 22* – december 15. között, minden HÉTKÖZNAP délelőtt 9:00 és 11:35-kor induló vonatunkra  2100 Ft/fő 950 Ft/db Egyéni és csoportos foglalás esetén egyaránt
2019. november 22 – december 15. között, minden HÉTKÖZNAP 14:10-kor induló vonatunkra  2300 Ft/fő 950 Ft/db Egyéni és csoportos foglalás esetén egyaránt
2019. november 22 – december 15. között, minden HÉTKÖZNAP 16:45-kor, és az összes HÉTVÉGÉN induló vonatunkra  2800 Ft/fő 950 Ft/db Csoportos kedvezmény nem igényelhető

*2019. november 22-én az első vonat indulása 16:45

**A feltüntetett árak Forintban értendőek, és tartalmazzák az ÁFÁ-t, melynek mértéke 27%.

Az ár 1 főre vonatkozik, a jegyet gyermeknek és felnőttnek egyaránt meg kell váltani. 0-2 év közötti gyermek utazása ingyenes, amennyiben ölben utazik a vonaton, de kérjük vegyék figyelembe, hogy a mikuláscsomag jegyet (igény szerint) a részére is szükséges megváltani. Tekintettel arra, hogy a jegy elsősorban a programon való részvételre jogosít, aminek a vonaton történő utazás egy eszköze, így az állójegy ára is megegyezik az ülőjegy árával! Kérem amennyiben állójegyet foglalt, ennek áráról se feledkezzen meg utaláskor.

A mikuláscsomag jegy elővételben, az utazás megkezdéséig váltható a Jegyirodában. Csak érvényes csomagjegy ellenében jogosult a program során mikuláscsomag átvételére. Nem kötelező megváltani, de kérjük vegyék figyelembe, hogy a mikuláscsomag osztás a program szerves része. Csak érvényes vonatjegy mellé vásárolható mikuláscsomag jegy.

A mikuláscsomagok édességet tartalmaznak. Speciális étrendet követő gyermek részvétele esetén lehetőség van saját csomag átadására, de ezt kérjük mindenképpen jelezzék előzetesen a Jegyiroda munkatársainak.

Csoportos kedvezmény

 

Óvodai, iskolai és alapítványi csoportok részére, kizárólag hétköznapokon a 9:00, 11:35, 14:10-kor induló vonatokra érvényes. Minden 10. fizető utas után 1 db tiszteletjegyet biztosítunk, amely a vonaton történő utazásra, illetve a programon való részvételre jogosít (mikuláscsomag átvételére azonban nem), ezen felül előfoglalási kedvezményt biztosítunk 2019. október 18-től. Csoportos kedvezmény nem igényelhető a hétköznapokon 16:45-kor induló, továbbá valamennyi hétvégi vonatainkra. A nem kedvezményes vonatokra kizárólag 2019. november 19-től, a még szabad helyek függvényében tudunk foglalásokat rögzíteni. November 19. előtt a jegyiroda munkatársai technikai okokból nem tudnak csoportos utazási igényt rögzíteni a fent említett időpontokra.

Fizetési határidő

 

A foglaláskor visszaigazolt fizetési határidő lejártát követő 3. munkanapon a rendszer automatikusan törli a ki nem fizetett jegyeket!

 • Átutalás: a 2019. november 1 – november 15. között megtett foglalások kiegyenlítésére 7 nap áll rendelkezésre. Kérem vegyék figyelembe, hogy az utalás feldolgozása nem automatikus, a nagy érdeklődésre való tekintettel átfutási ideje maximum 2 munkanap, melyről visszaigazoló e-mailt küldünk. A 2019. november 19 – december 16. között megtett foglalások kiegyenlítésére 4 nap áll rendelkezésre DE legkésőbb az utazási időpont előtt 2 nappal. A foglalás azonosítóját minden esetben fel kell tüntetni a közlemény rovatban! Amennyiben kevesebb idő áll rendelkezésére, online foglalás esetén a bankkártyás fizetést választva azonnal kiegyenlítheti a végösszeget.

 

 • Készpénz: a 2019. november 1 – november 15. között megtett foglalások kiegyenlítésére 7 nap áll rendelkezésre a Miskolc, Dorottya utcai Jegyiroda nyitvatartási idejében. A Jegyirodában lehetőség van bankkártyás és készpénzes kifizetésre is. A 2019. november 19 – december 16. között megtett foglalások kiegyenlítésére 4 nap áll rendelkezésre DE legkésőbb az utazási időpont előtt 2 nappal. Amennyiben kevesebb idő áll rendelkezésére, online foglalás esetén a bankkártyás fizetést választva azonnal kiegyenlítheti a végösszeget.

 Lemondási feltételek:

 

Az Általános Szerződési Feltételek (link) 5.2-es pontja szerint lemondás esetén, a Vevő a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, mivel a Rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (pl. 2019. december 5-én a 16:45-kor induló járatra) szól.

Alapítványunk az elmúlt években és a jövőben is arra törekszik, hogy lehetőségeihez képest a törvényileg szabott kereteknél méltányosabb feltételekkel segítse azon Utasainkat, akik önhibájukon kívüli okból kénytelenek az utazást lemondani.

Az ÁSZF-nél kedvezőbb feltételekkel az alábbiak szerint tudjuk a kényszerű lemondásokat és a cseréket kezelni:

 1. Amennyiben a Jegyiroda újra tudja értékesíteni a lemondott / cserélni kívánt jegyet, abban az esetben a részvételi jegy árának és a mikuláscsomag árának a 100 %-át visszatérítjük az Utas részére
 2. Amennyiben a Jegyiroda nem tudja újra értékesíteni a lemondott / cserélni kívánt jegyet:
  1. Betegség esetén, orvosi igazolás bemutatása (szkennelve elegendő) ellenében a fel nem használt részvételi jegy árának 50%-át, a mikuláscsomag árának a 100%-át tudjuk visszatéríteni
  2. Betegség esetén, kórházi igazolás bemutatása (szkennelve elegendő) ellenében a fel nem használt részvételi jegy árának 100%-át, a mikuláscsomag árának a 100%-át tudjuk visszatéríteni
 3. Egyéb esetekben a Jegyiroda vezetője és az Alapítvány kuratóriuma jogosult bármely mértékű visszatérítésről dönteni.
 4. Mikuláscsomag jegy árának visszatérítésére csak abban az esetben van lehetőség, ha a korábban már átvett jegyet visszajuttatja a Jegyiroda részére.
 5. A rendezvény elmaradása esetén az összes előre vásárolt jegy árát visszatérítjük.